• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

- Skuffet over kampen, totalt sett

Med seks dager til tidenes serieåpning i Varner Arena satte Frisk Asker kursen mot Sarpsborg og Sparta Amfi.

Gutta stilte med tre fulle rekker, samt ett løper-par i fjerderekka. Kampens første periode startet med en tidlig utvisning, hvor Fogstad Vold måtte finne veien til fryseboksen etter en forsinkelse i spillet. Sparta var farlig effektive, og med et knallhardt skudd fra #11 Jakobsson, tok Sparta ledelsen. Mindre enn ti minutter senere kunne sarpingene igjen juble, denne gangen var scoringen signert #62 Grönberg. Perioden ender 2-0 til hjemmelaget med en skuddstatistikk som viste 9-3 fordel Sparta.

Kvelden andre periode skulle preges av mye utvisninger, for begge lag. Både de blåkledde og Frisk Asker endte opp med totalt 6 minutter hver. I underkant av seks minutter ut i perioden, var det igjen Sparta sin tur til å heve henda over hodet etter #67 Salsten satte sin første scoring i Sparta-drakta. I det Frisk spiller undertall, ser det ut som om Sarpingene mister markeringene sine fullstendig. #21 Frøshaug benytter sjansen og vekker håp i Frisk-leieren, når han setter 3-1 målet. Perioden ender 1-1 og skuddstatistikken viser 9-9.

Kampens tredje periode starter relativt rolig. Men syv minutter inn i perioden, spiller det virkelig opp til kamp igjen. Nykommeren #29 Christian Fosse reduserer til 3-2. Resten av perioden går frem og tilbake, begge lag kan krysse av for store målsjanser, men ingen uttelling. Med 1 minutt og 25 sekunder igjen på klokka, begjærer Frisk sitt trenerteam time out. Ikke mange sekunder etter klokka igjen starter, finner Dahlberg veien til boksen og buret er dermed tomt. Det skal ikke gå veldig lang tid før Sparta benytter muligheten og øker til 4-2. Med i underkant av ett minutt igjen av kampen utvises Frisk Asker-spiller #17 Mikkel Christiansen i to minutter for holdning. Kampen ender 4-2 og den totale skuddstatistikken viser 28-20, fordel de blåkledde.

Simon Stolt Wang var ikke helt fornøyd med gjennomføringen,

- Vi starter kampen svakt, og gir oss selv et dårlig utgangspunkt for å være med å konkurrere. Etterhvert spiller vi oss gradvis inn i kampen og avslutter med en ganske god tredje periode. Kollektivt er vi skuffet over kampen totalt sett, men tar med oss mye positivt avslutningsvis, som vi skal bygge på inn mot Vålerengakampen.

Billettene til åpningskampen selges fort unna, så sikre deg din nå! Det kan du gjøre her.