• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

- Et lovende talent

Allerede forrige sesong gjorde han sitt debut på A-laget, nå har han skrevet under på en 2-årig kontrakt.

Mange fikk se lovende takter fra Ludvig Lafton da han ved flere anledninger ble hentet opp på A-laget under forrige sesong. Den 185 cm høye og 80 kilo tunge unggutten har allerede spilt 13 kamper for A-laget, og nå har han skrevet under på en to-årig kontrakt med A-laget.

Lafton kom til Frisk Asker som juniorspiller, og har det siste året gått på NTG. Som 16-åring debuterte han for U18-landslaget og var med å spille A-VM i april. Den nå 17 år gamle bærumsgutten er omtalt som en svært lovende back, med et godt blikk for spillet og sterke ferdigheter med puck.

- Jeg vil si at Ludvig er Norges mest spennende back, født i 2006. I han får vi en skøytesterk og spillende back, og Ludvig har et bra førstepass, samt at han leser spillet godt. I de kampene han spilte for oss forrige sesong, viste han at han mestrer nivået, sier Sportssjef Vidar Wold.

Wold sier at utvikling er nøkkelordet når det gjelder Lafton og hans kommende år i A-lagstroppen,

- Ludvig skal trene fast med A-laget sesongen igjennom, og kjempe om istid i kamper. Det er viktig at han får utvikle seg i rett tempo og jobbe med deler av spillet sitt. En viktig del av dette vil være at han også skal spille kamper for vårt U20 lag. Vi har stor tro på at han vil fortsette å ta steg som hockeyspiller.

Dermed er den syvende backen for sesongen på plass. For øyeblikket er Lafton på landslagssamling med U18-landslaget, og vil tilslutte seg troppen når han er tilbake den kommende uken. Ludvig selv gleder seg stort over å ha signert sin første A-lagskontrakt,

- Det er stort og betyr mye for meg at jeg nå har fått denne muligheten. Det er det man har drømt om lenge! Jeg gleder meg til å fortsette å ha det gøy og trene, også er jo målet selvfølgelig å utvikle seg så mye som mulig og jobbe for å få muligheten på A-laget.

Nå er det bare å begynne å telle ned til sesongstart! Allerede 15. september starter ballet, på Jordal. Første seriekamp i Varner Arena finner sted 21. september, og vil du sikre deg billett til denne og alle andre kamper får du kjøpt sesongkort via denne lenken.