• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

VI TAPER PÅ MANGLENDE DISIPLIN

Besøket i Sarpsborg utartet seg ikke helt slik vi hadde ønsket. Det ble en kamp preget av lite uttelling, en del utvisninger og uheldigvis noen skader.

Sparta åpnet kampen med en rask scoring. Det tar dog ikke lange tiden før Eskil Wold utligner til 1-1. Rett før periodens slutt tok Sparta nok en gang ledelsen.

Andre periode startet like brutalt som første periode. Sparta øker ledelsen til 3-1. Resten av perioden ble preget av flere utvisninger, hvor blant annet vår egen Mikkel Christiansen blir sendt av isen for takling mot hodet. Frisk Asker viser seg fra sin beste side og rir av 5 minutter i undertall, hvor 2 av de spilles 3 mot 5.

Tredje periode starter ganske så positivt, med en scoring signert David Morley. Resten av perioden utvikler seg til å bli en rotete periode. Hvor flere av våre må gå av isen etter taklinger mot hodet, uten at dette ser ut til å få noen konsekvenser for Sarpsborgs spillernes del. Med et svekket lag, en rekke undertall og litt ustrukturert spill, ender kampen i en 5-2 seier til de blåkledde, hvor siste blir satt i åpent mål.

Trener Vidar Wold har følgende å si om kampen:

- Vi taper på litt manglende disiplin. Hver gang vi nærmer oss en utligning pådrar vi oss utvisninger som gjør at de øker ledelsen ytteligere. Til å være bortekamp skaper vi mange sjanser, men får ikke uttelling for det. Vi gjør en ok match, men vi gjør det vanskelig for oss selv, når vi pådrar oss 39 minutter med utvisninger.

Allerede på torsdag venter ett nytt oppgjør. Denne gangen er det Storhamar som kommer på besøk. Pucken droppes 19.00. Billetter får du kjøpt i appen, eller her.