Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

DET BLE BARE NESTEN PÅ NYE JORDAL!

Det var en svært spennende kamp som utspilte seg på Nye Jordal Amfi i dag.

De blåkledde starter perioden med å pådra seg en to-minutter. Frisk Asker, med Hampus Gustafsson i spissen, benyttet seg av sjansen og satte pucken i nettet allerede etter 1:13. Det tok dog ikke lange tiden før Vålerenga, også i powerplay, utlignet til 1-1. Når første periode var et faktum, var tavla uendret.

Andre periode be heller begivenhetsløs. Til tross for mange sjanser fra begge lag, stod keeperne støtt på hver sin banehalvdel.

Tredjeperiode var fylt med nok action til å bøte for andre perioden. Magnus Geheb starter ballet med å plassere pucken elegant bak Breivold. Igjen var Vålerenga raske på pletten og satte en utligning. Med drøye to minutter igjen på klokken, var det Vålerengas Sundberg som fikk stemningen til å skyte i taket. Til tross for iherdige forsøk forble stillingen uendret. Årets første tap i Fjordkraftligaen er dermed et faktum.

Alt i alt, mye bra!

Det var en skuffet Esbjørn Fogstad Vold som møtte oss etter kampen.

-Vi åpner bra og leverer en bra første periode. Det er mye trøkk og vi skaper mye offensive sjanser, samtidig som vi er tette bakover. Så har vi en liten dupp i andre periode, men heldigvis fighter vi oss igjennom den. Jeg synes vi spiller en bunnsolid tredje periode i 15-16 min, også er det jævlig synd at det rakner på slutten. Det er tungt i dag, for dette føles ut som en match hvor vi skal ta med oss tre poeng. Vi roter det bort på unødvendig vis! Alt i alt, til første match å være, gjør vi mye bra. Det får vi ta med oss inn i helga og mot matchen mot MS på lørdag.

Nå ser vi frem mot neste kamp, allerede på lørdag hjemme i Askerhallen. Da kommer et annet Oslolag på besøk, nemlig Manglerud Star. Billetter får du kjøpt i appen, eller her