• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

BAMSEFONDET + SURFCAMP

Som et ledd i å gi en reell mulighet for alle barn og unge til å delta på lik linje med andre, uavhengig av foresattes økonomiske forutsetninger, har Bamsefondet og Festus Event inngått et samarbeid.

Samarbeidet har som formål å sikre at barn og unge, som ikke har en reell mulighet til å delta på Surfcamp, nå skal få denne muligheten. Surfcamp er en sommeraktivitetsleir, hvor barn og unge lærer å mestre ferdsel i vann og på land, gjennom lek og morsomme aktiviteter. Sjefen for Surfcamp, Jan «banan» Johansen, sier følgende som samarbeidet mellom Bamsefondet og Festus,

Foto: Festus Event

-Det er viktig for oss å ta samfunnsansvar, og bidra i nærmiljøet. Vi vet at mange barn og unge står uten et aktivitetstilbud, og kanskje spesielt om sommeren. Da er det viktig for oss å gjøre det vi kan, for å tilrettelegge for flest mulig barn. SurfCamp er ofte barnas høydepunkt gjennom sommeren, og vi er glade for at enda flere nå får mulighet til å benytte seg av tilbudet.

Bamsefondet er svært takknemlig for at nok en samarbeidspartner i Frisk Asker sitt nettverk gjør det de kan, for å sørge for å minske forskjellene og tilrettelegge for deltagelse uavhengig av familiens økonomiske situasjon. Sammen bygger vi et bedre samfunn!