• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

UNGGUTTA TAPTE MOT RINGERIKE

32 år gamle Mats Frøshaug kunne nesten vært faren til flere av lagkameratene som spilte mot Ringerike i kveld. For det var en veldig ungt lag som Janna og Vidar stilte med i Schjongshallen.

Yngstemann på isen var Christian Vethe Bye, født i februar 2003, og i tillegg var det fire spillere i oransje som var født i 2002. Men til tross for et meget ungt mannskap, slo gutta godt fra seg - etterhvert.....

KATASTROFAL FØRSTE PERIODE

Vi kunne vel knapt fått en dårligere start på kampen enn det vi gjorde i kveld. Etter at de første 20 minuttene var spilt sto det 4-0 til hjemmelaget, og skuddstatistikken viste hele 14-3!

Hva som ble sagt i pausen skal være usagt, men det var en helt annen innsats vi ble vitne til i midtperioden. Sondre Bolling Vaaler, som egentlig skulle studert og spilt ishockey i USA, scoret vårt første mål, og deretter fulgte Magnus Geheb og Max Krogdahl opp med hvert sitt før perioden var over. Skuddstatistikken vant vi 11-3, og med stillingen 4-3 var det igjen kamp på Hønefoss.

Endre Medby scoret tredje periodens første mål, og på stillingen 4-4 øynet mange håp om at gutta skulle snu kampen. Men hjemmelaget greide å ta seg sammen, og med to scoringer i løpet av de siste 10 minuttene vant Ringerike 6-4. Dermed tok de nok en Eliteserie-skalp i sesongoppkjøringen, og vi ønsker laget lykke til i første divisjon.

Neste treningskamp er borte mot Vålerengen 17. september, og det er fortsatt uklart om kampen spilles i Ungdomshallen eller i Nye Jordal Amfi.