• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #1

I kveld går startsskuddet for sluttspillet 2023!

Etter en skuffende sjetteplass i grunnserien 2022/23, valgte Vålerenga Frisk Asker som sin motstander. Ettersom tabellplasseringen for Asker-laget har vært klar en stund, kan gutta nå se tilbake på en lenger og intens treningsperiode, med fullt fokus på sluttspill. I kveld er det endelig premiere, og vi får se om taktikken til trenerteamet har vært vellykket.

Leder for trenerteamet Vidar Wold har stor tro på det laget som går ut på isen i morgen,

- Vi har forberedt oss de siste fire ukene på en tøff kvartfinaleserie og kjenner at ting begynner å sitte mer og mer i forhold til måten vi ønsker å spille på. Vi har sluppet opp litt på trening den siste tiden, som gjør at vi forhåpentligvis vil stille med friske og raske ben.

Når det gjelder troppen som stiller på Jordal klokken 19.00 i kveld, er Vidar noe tilbakeholden, men optimistisk,

- Alle prøvde seg på is i går, også er det noen vi venter svar på i dag forhold til hvordan kroppen responderte på treningen. Men utgangspunktet vårt er at vi har full stall og kan velge mellom alle de spillerne vi har i troppen. Utover det, og etter en lang oppkjøring mot sluttspillet, er entusiasmen og gleden stor blant gutta.

Historisk tilbakeblikk

Som du kunne lese i denne artikkelen, har disse to lagene en relativt lang sluttspillhistorikk. Siden 1997 har lagene møttes 9 ganger. Sist var i 2019, og som de fleste med hjerte for Frisk Asker husker ble Vålerenga sendt ut av semifinalen med 4-2 i kamper.

Fjordkraft-Ligaens poenghjelm

I sluttspillet starter alle igjen på 0 poeng. Dermed blir det ingen gullhjelmer å se når pucken droppes i alle 4 kvartfinaleserier i morgen.

Hockey er best live!

I samarbeid med SpareBank1 Østlandet setter Frisk Asker og Frisk Asker Support opp gratisbuss til Jordal i hele kvartfinaleserien. Bussen til dagens kamp er full, og påmeldingen til kampen 7.03 starter i morgen via Frisk Asker Support sin Facebookgruppe.

Billetter til Jordal får du kjøpt via denne lenken. Frisk Askers supporterfelt er seksjon 408. Vi sees på Jordal!