• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

SOMMERLUNSJ PÅ THON HOTEL VETTRE

Sommerlunsjen i Frisk Asker har en lang tradisjon, og denne gangen var det Lene Edvardsen og Christine Andersson hos Thon Hotel Vettre som kunne ta imot klubbens partnernettverk! Et fantastisk vær satt en god ramme rundt hele arrangementet, og selvfølgelig fulgte vi de gjeldene krav og regler fra FHI og myndigheter.

Vi trenger å møtes, vi trenger å se ansikter, og vi trenger å bygge nettverk. Det har nå gått mer enn 3 måneder siden #regionensnettverknummer1 møttes forrige gang, så det var derfor litt ekstra morsomt å treffe alle sammen igjen.

Foran nesten 80 gjester redegjorde hovedtrener Vidar Wold og lagets kaptein Anders Bastiansen for statusen rundt laget, treningsopplegg og spillerstall. Markedsavdelingen ved Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland tok så over stafettpinnen og gikk igjennom markedsaktivitetene for den kommende sesongen, tanker rundt seriestart og fordeling av billetter.

Våre nye partnere ved Orange Cyberdefense, Polarbad og Forbo Flooring fikk selvfølgelig presentert seg selv, og ekstra taletid og salgspitch ble denne gangen gjort av Holtsmark Golf, Zuccarellostiftelsen og Asker Kroen.

Vi liker at nettverket er i gang igjen, og det er godt å se at visittkort byttes, og at praten sitter løst – dette lover godt med tanke på høstperiode hvor vi alle sammen trenger å komme tilbake til normalen.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle sammen på Thon Hotel Vettre for et supert arrangement og fantastisk mat, og samtidig ønske alle våre partnere hjertelig velkommen til golfturnering på Holtsmark Golf i september.

Vil også din bedrift bli en del av regionens og Norges råeste nettverk? Ta kontakt med Markedsavdelingen, og kanskje din bedrift er med på neste arrangement:

Prosjektleder Mette Sørensen Mobil: 91 82 50 59 E-post: [email protected]

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland Mobil: 932 90 600 E-post: [email protected]