• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt

SOMMERLUNSJ PÅ THON HOTEL VETTRE

Sommerlunsjen i Frisk Asker har en lang tradisjon, og denne gangen var det Lene Edvardsen og Christine Andersson hos Thon Hotel Vettre som kunne ta imot klubbens partnernettverk! Et fantastisk vær satt en god ramme rundt hele arrangementet, og selvfølgelig fulgte vi de gjeldene krav og regler fra FHI og myndigheter.

Vi trenger å møtes, vi trenger å se ansikter, og vi trenger å bygge nettverk. Det har nå gått mer enn 3 måneder siden #regionensnettverknummer1 møttes forrige gang, så det var derfor litt ekstra morsomt å treffe alle sammen igjen.

Foran nesten 80 gjester redegjorde hovedtrener Vidar Wold og lagets kaptein Anders Bastiansen for statusen rundt laget, treningsopplegg og spillerstall. Markedsavdelingen ved Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland tok så over stafettpinnen og gikk igjennom markedsaktivitetene for den kommende sesongen, tanker rundt seriestart og fordeling av billetter.

Våre nye partnere ved Orange Cyberdefense, Polarbad og Forbo Flooring fikk selvfølgelig presentert seg selv, og ekstra taletid og salgspitch ble denne gangen gjort av Holtsmark Golf, Zuccarellostiftelsen og Asker Kroen.

Vi liker at nettverket er i gang igjen, og det er godt å se at visittkort byttes, og at praten sitter løst – dette lover godt med tanke på høstperiode hvor vi alle sammen trenger å komme tilbake til normalen.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle sammen på Thon Hotel Vettre for et supert arrangement og fantastisk mat, og samtidig ønske alle våre partnere hjertelig velkommen til golfturnering på Holtsmark Golf i september.

Vil også din bedrift bli en del av regionens og Norges råeste nettverk? Ta kontakt med Markedsavdelingen, og kanskje din bedrift er med på neste arrangement:

Prosjektleder Mette Sørensen Mobil: 91 82 50 59 E-post: [email protected]

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland Mobil: 932 90 600 E-post: [email protected]