• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov

Parkering rundt Askerhallen og Risenga området

Nå kan vi endelig juble over full aktivitet og kamper i ukedager og helger! Dette er fantastisk – og skaper samtidig noen utfordringer vi alle er kjent med knyttet til trafikkavvikling og parkering.

Informasjon om føringer for parkering på Risenga ved større arrangement

Parkering Under den nye ishallen, Varner Arena, er det en parkeringskjeller som skal betjene hele Risenga.

Den er åpen for alle, og har parkeringsplass til 186 biler, hvorav 9 er HC-plasser og 16 er ladeplasser. Det er også en del plasser for parkering av MC og sykler.

Åpningstider: man-fre 06-00, lør-søn 06-21.

Du kan parkere gratis i parkeringskjelleren i 3 timer, mot registrering av kjennemerke i Askers parkeringsapp, EasyPark, eller på parkeringsautomat. Etter hvert vil det bli parkering mot avgift og automatisk skiltgjenkjenning av kjennemerke når du kjører inn og ut av garasjen. Info om dette vil være synlig i parkeringskjelleren.

Med unntak av dette skal parkering skje i Lensmannslia. Dette er en midlertidig parkeringsplass ved Lensmannslia som er tilgjengelig for alle besøkende og deltakere ved arrangementet. Her kan man stå inntil 4 timer dersom man registrerer bilnr. på parkeringsautomaten som står her. Dersom deltakerne har behov for å stå lenger kan det utstedes gjesteparkeringsbevis. Ved et slikt behov sendes en forespørsel med informasjon om dato(er) for arrangementet til [email protected], senest to uker i forkant av arrangementet. Noter også hvor mange parkerende besøkende man forventer. På Risenga er det kun noen få parkeringsplasser nå under anleggsperioden. Det er bare tillatt å parkere på området dersom man har personlig parkeringsbevis utstedt av Asker kommune.

Disse parkeringsbevisene lages til de som kan fremvise legeerklæring på at de trenger å parkere inne på området, eller som har særskilte logistikk-behov ifb. med drift, som bestemt gjennom samhandlingsforumet på Risenga. Med dette blir de få gjenværende plassene tilgjengelige for de som trenger det mest. Dersom arrangementet har et slikt særskilt logistikk-behov kan det vurderes å utstede et gjesteparkeringsbevis for de det måtte gjelde. Dette beviset vil da kun være gyldig under arrangementet. Ved et slikt behov må det sendes en forespørsel til [email protected] senest to uker i forkant av arrangementet. Det må spesifiseres tydelig hva som er årsaken til at parkering på Risenga er nødvendig. Forespørselen må også inneholde navn(ene) på person(ene) som har behov for parkering.

Det er ellers ikke tillatt å parkere på Risenga, heller ikke langs Brages vei. Kontroller gjennomføres og feilparkerte biler vil bli bøtelagt