En typisk treningskamp!

Det var en typisk treningskamp som utspilte seg i Askerhallen i dag. Oppgjøret mellom Frisk og Sparta var tidvis veldig innholdsrikt.

Sparta åpnet kampen med en tidlig scoring, og før vi visste ordet av det stod det 0-2 p¨å tavla. Mot midten av første periode, tok Hampus pucken i egen kølle og satte den i nettet. I andre periode var det igjen Sparta som tidlig økte ledelsen yttligere. Da Viktor Granholm ble tildelt straffe, etter en i overkant hard behandling, leverte han på alle vis. Den nå rutinerte forwarden, utlignet til 3-3 på tampen av midtperioden. Den tredje perioden ble preget av mange minutter i undertall, men gutta hold klok. Det bar dermed til overtid og en fjerde periode. Etter kort tid var kampen over, i det Spartas spiller Magnus Nilsen satte pucken bak Dahlberg.

Etter kampen tok vi oss en rask prat med hovedtrener Janna Aasland:

Dette var en helt grei gjennomføring. Vi har fortsatt mye å jobbe med og ta tak i, men ser kontrurene av det vi vil se. Jeg synes vi skaper litt mer gode offensive muligheter og litt mer samlet som lag i alle tre soner, enn kampen mot Ringerike. Det er fortsatt små detaljer i spillet vårt vi må jobbe med.

Allerede på tirsdag er det duket for ny treningskamp. Denne gangen mot Vålerenga. Vi håper på å se så mange som mulig. Billetter finner du i Frisk Asker-appen!