• Hovedpartnere

    Partnere

Stolt Wang og Frisk Asker avslutter samarbeidet

Etter en sesong som assistenttrener i Frisk Asker, har Stolt Wang bestemt seg for å søke nye utfordringer.

Simon Stolt Wang kom inn som en del av støtteapparatet før sesongen 22/23, nå går han nye veier.

- Sesongen har vært en berg og dalbane, sportslig. Kontrastene har vært store fra å vinne viktige kamper, til å tape viktige kamper. Det sportslige satt til side, har året totalt sett vært veldig fint og jeg har trivdes godt i Asker. Klubben er en veldig solid organisasjon, med masse flinke folk. Alle forutsetningene ligger til rette for at Frisk kan bli en av godstogene i norsk hockey innen kort tid, sier Stolt Wang.

Simon har fått en ny potensiell jobbmulighet som han ønsker å ta sjansen på,

- Jeg er smigret og stolt over at jeg fikk muligheten til å fortsette i Frisk Asker kommende sesong. Samtidig har jeg en familie, med to små barn, og den muligheten jeg nå står ovenfor gjør livet hjemme og på jobb til en litt enklere kombinasjon. Det har ikke vært en enkel avgjørelse, men den nye muligheten eksponerer meg for en ny type setting som jeg synes virker spennende. Jeg ønsker å takke organisasjonen, laget og alle supporterne for denne sesongen, og ønsker klubben masse lykke til videre. Heia Frisk!, avslutter Stolt Wang

Sportsjef Vidar Wold synes det er leit at Stolt Wang ikke lenger vil være en del av klubbens støtteapparat,

- Simon har vært en viktig del av laget den sesongen som har gått. Det at han nå velger å ikke fortsette som assistenttrener synes vi selvfølgelig er trist. Likevel har vi stor forståelse for det valget han har tatt og ønsker han masse lykke til videre.