• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

JUBEL-FREDAG!

Riis Bilglass Asker, en tydelig og synlig aktør i "regionens nettverk nummer 1", forlenger samarbeidsavtalen.

Det er sommer, sola skinner og utenfor bilen flyter landskapet behagelig forbi. Da er det ingenting som er så frustrerende som en stein flyvende fra ingensteds og treffer ruta, og brått har synsfeltet fått en forstyrrende sprekk. Heldigvis har vi en fantastisk samarbeidspartner som er ekspert på akkurat dette området. Det blir ikke enklere, enn når du drar på Riis Bilglass i Asker. Sett fra deg bilen, lever nøkkelen og nyt en kaffe i sentrum, mens de kunnskapsrike gutta på Riis bytter ruta på mesterlig vis.

Riis Bilglass har vært en verdsatt samarbeidspartner over lang tid. En aktiv, tilstedeværende og inkluderende samarbeidspartner som gjør at vi sammen kan spille hverandre gode. Du har kanskje sett dem i Askerhallen, utføre ulike stunt, dele ut spylevæske, buffer og andre godsaker. Det er liten tvil om at det vi har gjort sammen de siste årene har vært en suksess. Derfor er vi svært takknemlig for at de har fornyet samarbeidet med klubben.

Far og sønn Hjermundrud har vært primus motorer for samarbeidet, og i anledning fornyelsen av avtalen tok vi oss en prat med dem.

Hva synes dere om samarbeidet så langt?

-Vi er veldig fornøyde! Samarbeidet gir avkastning på flere forskjellige områder, det at vi er synlige i hallen og nærmiljøet, gir en gjenkjennelseseffekt. Vi får ofte høre fra kunder, i positive ordlag, om vårt samarbeid med klubben. Før vil jeg si vi hørte det månedlig, nå er der ukentlig. Det har på mange måter blitt en liten snakkis rundt Riis Bilglass Asker, at vi er samarbeidspartner med Frisk Asker. Det ser vi på som veldig positivt.

Hva er deres beste minne med Frisk Asker?

-Det er vanskelig å velge! Vi har gjennom vårt samarbeid med Frisk fått vært med på mange morsomme opplevelser. Men hvis vi skal velge noe, må det være den kampen, hvor Frisk spilte mot Stjernen hjemme. Da hadde vi satt på Riis Bilglass teltet vårt på isen, og spillerne brukte den som tunell i introen. Den opplevelsen var magisk! Det å stå inni der, så nært spillerne, og få være med på å pumpe dem opp mot kamp var ordentlig gøy.

Hva gjør at dere stadig vekk visert stort engasjement inn i nettverket?

-Når det gjelder nettverket, så ser vi at ved å være synlig så skaper det bedre effekt for oss. Det nytter ikke å sitte stille, vi må delta og være med. Det gir avkastning på kort og langsikt, man kan ikke bare være der, man må være med og delta. For oss er det viktige å være aktive i nettverket, både for å vise hva vi kan tilby, men også for å få innsikt i hva andre kan tilby.

Trenerne VS. Spillerne

Har du fått med deg serien, hvor trenerne møttes til duell mot spillerne på Riis Bilglass Asker? Hvis ikke, synes vi du skal ta deg en titt her:

Ønsker du å vite mer om nettverket?

Ta gjerne kontakt med