• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

GAMEDAY: VÅLERENGA

Julestria er offisielt et tilbakelagt kapittel, og vi er klare for å ta fatt på romjulsoppgjørene!

Formen

Hjemmelaget kunne vise til en formkurve som er svært imponerende før ligaen tok pause i midten av januar. Til tross for at vårt sist oppgjør endte med et tap i Stavanger, kan vi skilte med 8 seire på de ti siste kampene. Vålerenga på sin side ser også ut til å funnet formen, med 9 siere på ti forsøk. Oslo-laget har dog fått en noe lengre pause, etter at et magevirus stod i full blomst på Nye Jordal. De fleste ser likevel ut til å ha kommet seg helskinnet gjennom juleribba, også i Oslo.

Laget

Det er en sann glede å melde at Fredrik Bjørndal er klar for kamp igjen. Unggutten har vært ute med brudd i armen siden midten av oktober. Endre Medby er også tilbake i trening, men ikke kampklar helt enda. Det kan likevel se ut til at Medby blir å se til dropp mot slutten av januar. Mats Frøshaug blir heller ikke å se i morgendagens line-up, men satser på å være tilbake innen kort tid.

Statistikk

Kampene mellom Frisk Asker og Oslolaget har historisk sett vært krevende, tette og intensive. De siste tre oppgjørene har resultert i ettmåls-seiere, hvor to av tre har gått til dagens gjester. Skal man se på lagenes statistikk scorer Askerlaget flere mål enn de Vålerenga, men slipper også inn hakket fler.

Vålerengas toppscorer, Partanen, er ute med skade resten av sesongen. Selv om det er finnen som står for flest mål er det Mathis Olimb som har sikret flest poeng for Oslolaget og blir dermed å se i poenghjelmen. For vår del er Viktor Granholm fortsatt lagets og seriens toppscorer, mens David Morley fortsatt troner øverst som ligaens poengkonge. Kanadieren blir derfor å se i den gull-sorte poenghjelmen.

Dommere

Kveldens dommerkvartett består av Karl Johan Marcus Vinnerborg og Tor Olav Johnsen som hoveddommere, mens vi finner Rune Solholm Bakken og Håvar Dahl på linjene.

Hvor kan du se kampen?

Dagens smittesituasjon gjør at vi kun kan slippe inn 50 tilskuere. Men, TV2 Play byr på en gladnyhet. Ved å klikke seg inn HER kan alle nye strømmere få 30 dagers gratis tilgang på TV2 Play! Pucken dropped 18.30, så da er det bare å benke seg foran TV'en!