Torsdag Tor 11 April Apr

STJERNESMELL

Nok en kamp er tilbakelagt, denne gangen var det Stjernen som stod på andre siden av rødlinja.

Det var mange som så frem til en lørdagskveld i Varner Arena, men dessverre ble resultatet på isen alt annet enn ønsket. Hovedtrener Jan André Aasland er tydelig oppgitt over kveldens resultat,

- Vi er selvfølgelig veldig skuffet over å tape. Vi slipper inn to mål i eget overtall, når vi leder 1-0 og det tar knekken på oss. I spill 5 mot 5 spiller vi jevnt med Stjernen - selv om det svinger en del. Samtidig er Stjernen litt mer giftige i de avgjørende situasjonene enn vi er. Nå må vi begynne å forenkle oss selv og spillet vårt inn mot Lillehammerkampen. Vi må se enkelt på alt - for i den kampen er det resultat vi skal ha.

Kampen starter for så vidt ganske så positivt. Hampus Gustafsson sender avgårde en pasning i retning David Morley som limer pucken i nettet. Gleden skulle dog være kortvarig for bare få minutter senere var det gjestenes tur til å score - i undertall. Mens tidligere Asker-spiller Mikael Dokken, sonet to minutter for høy kølle, finner Stjernenspillleren Stian Nybraaten Hansen veien om Fayen og sørger for 1-1. Kveldens gjester var bare så vidt i gang, neste mann ut var Alex Dostie som sørget for at Østfoldingene kunne gå til pause med en 1-2 ledelse. Skuddstatistikk: 8-13

Bare drøye to minutter inn i andre periode økte Stjernen nok en gang ledelsen, denne gangen ved Emil Buskoven - 1-3. Etter både Frisk og Stjernen hadde sendt hver sin spiller i fryseboksen, var det Andreas Heier sin tur til å juble - denne gangen over 1-4. Skuddstatistikk: 11-18

Med tre mål opp til Østfoldingene leverte Asker-laget en bedre periode enn de to foregående, til tross for store sjanser og overtallspill, skulle det ta langt tid før de oransje fikk uttelling for arbeidet. Med 45 sekunder igjen av kampen, i overtall, var det nok en gang David Morley, assistert av Hampus Gustafsson, som skulle sette pucken i nettet. Kampen ender 2-4 og nok et tap er et faktum. Skuddstatistikk: 15-6