• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

MØTTE FJELL - SESONGSTART I FARE

Fredricks telefon har vært rødglødende på grunn av pågangen fra bekymrede fans - men selvsagt var det bare en aprilspøk.

I dag kom beskjeden vi hadde fryktet, og som kan skape store problemer for oss i første del av neste sesong.

Byggingen av vår nye arena har gått helt etter planen inntil nå, men uforutsette problemer i bakken mellom Askerhallen og Asker Tennishall hvor det i utgangspunktet skulle sprenges, har ført til problemer som får innvirkning på sesongstarten i år.

STØTTE PÅ FJELL

– Vi skulle i utgangspunktet grave en grøft mellom Askerhallen og Asker Tennishall, men har støtt på mye fjell. Nå går det så mange rørføringer og kabler i bakken noe som gjør at sprenging er uaktuelt. Vi må derfor pigge et veldig stort område, og ettersom det ikke var det som var planlagt blir det foreløpig en utsettelse på dette arbeidet til etter påske, sier byggeleder Geir Ravel.

Da dette kom Asker Kommune for øret, ble det også sett nærmere på hva det vil ha av betydning for rømningsveiene i Askerhallen ettersom flere utganger vil måtte stenges inntil arbeidet er ferdig.

– Sånn det ser ut i dag vil vi måtte redusere maksimal tilskuerkapasitet til 300, da det er for få nødutganger tilgjengelig når disse arbeidene pågår, sier Minna Nordli i Asker Kommune.

– Men heldigvis ser det ut til at vi kan være tilbake til full kapasitet før jul 2020, beroliger Nordli.

Hva vil det ha av betydning for oss i Frisk Asker, og er det alternative løsninger?

– Vi har ingenting å gå på når det gjelder brannsikkerheten, og alternativet som vi ser på er å leie Nye Jordal Amfi de første tre månedene av sesongen. Så gjenstår det jo å se om den blir ferdigstilt innen sesongstart, men Oslo Kommune er positive til å trå støttende til.

Får dette noen betydning for arbeidet med den nye ishallen?

– Nei, heldigvis vil det ikke få betydning for den nye ishallen, og der ser det ut til at arbeidet ligger foran plan, avslutter Nordli.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er selvsagt skuffet over at seriestarten kan bli spilt på Oslo Øst, men tror det er en bedre løsning enn å bare kunne slippe inn 300 tilskuere i Askerhallen.

– Vi ser jo på responsen vi har fått i forbindelse med "kampen som ikke blir spilt", hvor vi har solgt flere billetter enn til en vanlig seriekamp. Så nå håper vi at mange vil støtte opp med å kjøpe billetter selv om de ikke får plass i Askerhallen, og så får vi se hvordan vi løser hvem som får kjøpe de 300 reelle plassene i hallen.

Eventuelle spørsmål kan stilles til Fredrick Bråten Haugland på mobil 93290600.