• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG SPARTA

I morgen står bortekamp i Sparta Amfi på agendaen! Supporterklubben setter opp buss og Frisk Asker betaler billetten, og gutta trenger deg på tribunen - finnes det da noen grunn til å ikke dra?

I morgen tar vi fatt på den tredje kampen denne uken, og så langt viser statistikken at de oransje har innkassert 6/6 mulige poeng. Nå går gutta hardt inn for at statistikken skal vise 9/9.

Det er ingen enkel sak å møte Særpingene i Sparta Amfi. Håkon Løken Pedersen har selv tilbakelagt utallige timer i blå drakt, og i den overnevnte ishallen,

-Det blir spesielt å komme tilbake og spille i Sparta Amfi, men samtidig kult å stå på andre siden av banehalvdelen. Pleier alltid å være god stemning i Sparta Amfi, så håper også at Askerfansen melder seg på bussen og blir med for å støtte gutta og lager masse liv!

Løken Pedersen legger vekt på at gutta må jobbe hardt og holde seg til sitt spill om man skal sikre seieren,

- Kampen mot Sparta blir en hard og tøff kamp, og vi må opp på vårt øverste nivå for å være med å krige om 3 poeng. Blir en kul kamp, med høyt tempo og to lag som kjemper om å være med i toppen av tabellen.

Statistikk

Dagens kamp mot de blåkledde blir årets andre oppgjør mellom lagene. Det var morgendagens verter som gikk av med seieren da lagene møttes i Varner Arena tidligere i høst. Ei heller fjorsesongen var en høydeare for Asker-laget i møte med Sparta. Kun én seier på fem forsøk viste fasiten da grunnspillet var overstått.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Asker-lagets poengkonge heter fortsatt David Morley. Han har fått et enda fastere grep om tittelen, etter poengfangsten denne uken. Nå står han oppført med 19 poeng (7+14) og er igjen på toppen av poeng-tronen i Fjordkraft-ligaen.

For mange er det ingen overraskelse at Spartas Kristian Jakobsson har notert seg for flest poeng for hjemmelaget. På 15 kamper kan svensken skilte med 19 poeng (8+11).

Vi minner om at supporterklubben setter opp buss til Sarpsborg for kun 100,-. Blir du med på bussen, dekker vi i Frisk Asker kampbilletten. Påmelding finner du her