• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

KAMPDAG LILLEHAMMER

Etter det som føles ut som en evighet, er det endelig tid for kamp i Varner Arena igjen!

Rammen for kampen er satt: "guttas dag" blir ikke noe annet enn en festaften!

Før droppen går vil gutta fra 2002-laget bli å se på isen, så her gjelder det å finne setene sine tidlig. Etter kampen kan du møte Norgesmesterne fra 2002 for meet&greet i sportsbaren. Bryggerimesteren Hans Ellef fra Wettre bryggeri byr på ølsmaking i sosialt rom. Har du kjøpt kampbillett, men ønsker å smake på Wettre sine godsaker før kamp - da kan du sikre deg plass via denne lenken.. Har du enda ikke sikret deg kampbillett, kan du bestille ølsmaking sammen med billetten din her.

Statistikk

Dagens kamp blir det tredje oppgjøret mellom Innlandets menn og Frisk Asker. Så langt står Frisk med to av to mulige seire og en målforskjell på 10-4. En titt på tabellen viser et gap på på seks poeng, fordel de oransje. For hjemmelaget del er det knappe tre poeng opp til fjerdeplassen og Stavanger Oilers, og fire poeng opp til pallplass og Stjernen.

Lillehammer kan se ut til å funnet formen, etter å ha gått av med seieren i de to siste kampene mot henholdsvis Storhamar og Oilers. Asker-laget står oppført med fire poeng på de to siste kampene, etter en 7-1 seier mot Manglerud og et tap etter en historisk straffekonkurranse i Fredrikstad.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

En titt liganes individuelle poengoversikt, viser at David Morley befinner seg på en del andre plass med 25(8+17) poeng på 17 kamper. Han kan dermed vise til et snitt på ca. 1,4 poeng på kamp.

På en 12.plass finner vi den mest poenginnbringende Lillehammer-spilleren, Nicholas Dineen. Han står oppført med 22(9+13) poeng på 22 kamper og snitter dermed på 1 poeng per kamp.

Nå gjelder det bare å gjøre seg klar for guttas dag og komme seg til Varner Arena! Pucken droppes 18.30, men arenaen og programmet starter allerede 17.00.