• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

U20-VM TIL VARNER ARENA!

I dag ble det klart at Norge tildeles U20-VM for 2022.

Etter et vellykket samarbeid med Norges Ishockeyforbund i forbindelse med landslagskampene som ble avholdt i april inneværende år, har Varner Arena blitt valgt som arrangør for U20-VM i desember 2022.

Det at vi nå, så kort tid etter åpningen av arenaen blir tildelt et så stort arrangement, sier mye om produktet som har blitt levert og de fasilitetene Varner Arena innehar. Daglig leder, Nicolay Sørensen er svært fornøyd med tildeling,

- Vi er veldig stolte over og glade for at Norges Ishockeyforbund ønsket å bruke Frisk Asker og Varner Arena som arrangør. Det vitner om at vi, siden åpningen har lykkes godt. Samtidig forteller det oss at samarbeidet med NIHF i forbindelse med landslagskampene var vellykket. Det skal bli spennende å få arrangere et mesterskap av en slik størrelse og vi har stor tro på at vi i samarbeid med NIHF vil levere et godt produkt til publikum og de ulike juniorlandslagene.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Sørensen legger også vekt på at U20-VM i Varner Arena står godt til klubbens ønske om at arenaen skal være en møteplass i Asker,

- Vi ønsker at Varner Arena skal være et naturlig møtepunkt i Asker, hvor alle alltid er velkomne. Det at vi nå skal være arrangører av et VM, gjør at vi kan nå bredere og forhåpentligvis få vist frem det vi er så stolte av.

Også Ordfører Lene Conradi jubler over at mesterskapet finner sted i Asker og Varner Arena,

- For en hyggelig nyhet! En skikkelig fjær i hatten til Frisk Asker og veldig moro for Asker kommune å kunne være vertskap for et VM i ishockey for juniorer i en splitter ny ishall. Vi ønsker jo å være en kommune som legger til rette for at idrettsklubbene våre kan påta seg store mesterskap og arrangementer med alt det positive det fører med seg. Vi vet det følger synergier med for næringsliv og andre aktiviteter rundt et så stort arrangement og ikke minst vil det også kunne styrke rekrutteringen og interessen for idretten.

Foto: Fehmi Sejdijaj

- Vi gleder oss til å ta imot juniorer i verdensklasse, til å fylle hallen og skape hockeyfeber i ishockey-kommunen Asker, avslutter Conradi.

Det vil være seks nasjoner som deltar i mesterskapet - Norge, Danmark, Kasakhstan, Frankrike, Ungarn og Slovenia. Sportssjef Vidar Wold, er meget fornøyd med at Varner Arena nå skal arrangere et junior-VM,

- Vi er selvfølgelig veldig glade og stolte over at Varner Arena blir valgt som arrangør. Det viser at det vi har gjort, både som klubb og med ny arena har vært riktig og bra. Det er gøy at spillere i Asker og Bærum får oppleve et junior-VM og se nivået på ishockeyen internasjonalt.

Det at flere Asker- og Bærums-gutter til stadighet blir tatt ut på U20-landslaget gir det hele en ekstra dimensjon, mener Wold,

- Det skal bli gøy å følge det norske U20-landslaget. Det er et lag som kan rykke opp og det vil helt sikkert være spillere på det laget som er fra Asker og Bærum. Dersom det blir et faktum, er det ekstra morsomt. U20-VM i Varner Arena er bare positivt, både for oss som klubb men også for Asker som helhet.

U20-VM går av stabelen fra 11-17.desember. Sammen med Norges Ishockeyforbund vil vi nå starte planleggingen av arrangementet, og kommer forløpende tilbake med mer informasjon.