• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

- Det føles riktig

Det som før sesongen var en full backbesetning, har de siste ukene blitt betydelig svekket da Opsahl har lagt skøytene på hylla, mens Løken Pedersen nå er langtidsskadet. I samme tidsrom bestemte tidligere Frisk-spiller Christian Kåsastul seg for å vende snuten i retning Europa. Siden da har han trent med Frisk Asker, i påvente av nytt klubbvalg.

I dag har Christian skrevet under en kontrakt som gjør han til Frisk Asker-spiller ut 2022/23-sesongen. Sportssjef Vidar Wold er meget fornøyd med at man kom frem til en løsning som begge parter er fornøyde med,

- Vi er glade for at Christian valgte Frisk, til tross for at han hadde tilbud fra andre lag. Men vi må også være ærlig på at Christian har en åpning i kontrakten, som gjør at han kan reise dersom han får et tilbud fra en bedre liga i Europa.

Christian Kåsastul har en lang historie i den oransje drakten. Det hele startet da han flyttet til Asker for å spille på NTG og siden tok han steget opp på A-laget. Der ble han etter hvert en markant og ledende spiller, før han tok turen ut til Europa og USA.

Foto: Finn Eriksen

25-åringen gleder seg til å spille sine første kamper i Varner Arena allerede førstkommende torsdag,

- Det føltes riktig for meg å signere for Frisk Asker. Her vet jeg at jeg trives, samtidig som jeg bor her og har tilhørighet til både klubb og fans. Samtidig tilbyr klubben meg muligheten til å reise ut igjen, dersom det blir aktuelt. Nå ser jeg virkelig frem til torsdagen, og håper at Askerfolket tar turen til Varner Arena.

Kåsastul vil uten tvil være med på å forsterke laget mener Wold,

- Vi har hele tiden vært opptatt av å ha en sterk defensiv backoppsetning, og med Christian vet vi hva vi får. Han vil absolutt tilføre laget defensiv trygghet, tøffhet og gir en større bredde på backsiden. Christian hadde en gjesteopptreden for Frisk i CHL, og jeg var imponert over utviklingen han har hatt – spesielt i spillet med puck.

Med denne signeringen i boks, får «guttas dag» tilført en ny dimensjon! Nå gjelder det å sikre seg billett og komme seg til Varner Arena. Billett får du kjøpt via denne lenken..