• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

- Det føles riktig

Det som før sesongen var en full backbesetning, har de siste ukene blitt betydelig svekket da Opsahl har lagt skøytene på hylla, mens Løken Pedersen nå er langtidsskadet. I samme tidsrom bestemte tidligere Frisk-spiller Christian Kåsastul seg for å vende snuten i retning Europa. Siden da har han trent med Frisk Asker, i påvente av nytt klubbvalg.

I dag har Christian skrevet under en kontrakt som gjør han til Frisk Asker-spiller ut 2022/23-sesongen. Sportssjef Vidar Wold er meget fornøyd med at man kom frem til en løsning som begge parter er fornøyde med,

- Vi er glade for at Christian valgte Frisk, til tross for at han hadde tilbud fra andre lag. Men vi må også være ærlig på at Christian har en åpning i kontrakten, som gjør at han kan reise dersom han får et tilbud fra en bedre liga i Europa.

Christian Kåsastul har en lang historie i den oransje drakten. Det hele startet da han flyttet til Asker for å spille på NTG og siden tok han steget opp på A-laget. Der ble han etter hvert en markant og ledende spiller, før han tok turen ut til Europa og USA.

Foto: Finn Eriksen

25-åringen gleder seg til å spille sine første kamper i Varner Arena allerede førstkommende torsdag,

- Det føltes riktig for meg å signere for Frisk Asker. Her vet jeg at jeg trives, samtidig som jeg bor her og har tilhørighet til både klubb og fans. Samtidig tilbyr klubben meg muligheten til å reise ut igjen, dersom det blir aktuelt. Nå ser jeg virkelig frem til torsdagen, og håper at Askerfolket tar turen til Varner Arena.

Kåsastul vil uten tvil være med på å forsterke laget mener Wold,

- Vi har hele tiden vært opptatt av å ha en sterk defensiv backoppsetning, og med Christian vet vi hva vi får. Han vil absolutt tilføre laget defensiv trygghet, tøffhet og gir en større bredde på backsiden. Christian hadde en gjesteopptreden for Frisk i CHL, og jeg var imponert over utviklingen han har hatt – spesielt i spillet med puck.

Med denne signeringen i boks, får «guttas dag» tilført en ny dimensjon! Nå gjelder det å sikre seg billett og komme seg til Varner Arena. Billett får du kjøpt via denne lenken..