• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

LESS TRASH SETTER NYE SPOR I FRISK ASKER

#Regionensnettverknummer1 er i stadig vekst, og denne gangen er det en ny aktør og samarbeidspartner som har knyttet seg til nettverket.

Vi roper et stort hurra for vår nye nettverkspartner Less Trash, som på rekordtid signerte en samarbeidsavtale med Frisk Asker og #regionensnettverknummer1.

Vi tok en liten prat med daglig Mette Kjærbo og om hvorfor de valgte Frisk Asker som sin nye samarbeidspartner,

- Nettverk er og blir viktig for alle bedrifter, og vi ser alltid etter flere muligheter rundt B2B. Gjennom våre relasjoner med klubbens allerede eksisterende partnere som Bertel O. Steen Asker og Bærum og Bwell, så har vi fått mye god input om Frisk Asker, så da pasningen fra Stian Haug i Bertel O. Steen kom på søndagen, så var vi nokså raske på avtrekkeren. Tror vi bare brukte tre dager fra kontakt til signering, og det er jo raskt, avslutter Kjærbo og ler.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland nikker og legger til, - Når vi har gode samarbeidspartnere som fremsnakker oss, så er også jobben gjort i god tid i forveien av kontakt, og det hjelper. Vi er stolte og ydmyke over å ha fått denne muligheten, avslutter Haugland.

Hva kan vi forvente oss av samarbeidet? - Vi som klubb ønsker å ta et tydeligere standpunkt til bærekraft, og da er det viktig at vi også inngår samarbeid med selskaper som har denne filosofien og det grunnleggende for forretning, ellers er det lett at det bare blir ord, sier Haugland.

Kjærbo legger til, - og vi som bedrift får tilgang til et unikt og stort nettverk i en sterk region, så dette er vinn-vinn for begge parter.

Litt om Less Trash

Less Trash sin virksomhet er å formidle miljøvennlige løsninger i form av produkter og tjenester, for det skal være enkelt å ta bærekraftige valg i Norge i dag. LessTrash AS ble etablert i 2013, og på denne tiden fantes det kun et lite utvalg av bærekraftige produkter, samtidig som de ville gjøre noe med nordmenns forbruk av bruk-og-kast varer. Derfor ble LessTrash startet, for at både du og jeg skal ha god tilgang på produkter som er bedre for miljøet og for lommeboka. De er en gjeng som brenner for å ta vare på miljøet og innser at som bedrift har vi et stort ansvar. Med bærekraft som forretningsmodell, er vi bl.a nøye med innkjøpet og velger produkter som oppfyller deres kriterier, med disse hovedgruppene:

  • Sunn fornuft
  • Miljøbevissthet skal være enkelt
  • Sosial bærekraft
  • Bedre for lommeboken
  • Alle monner drar

Less Trash jobber for tiden også med nye forretningsområder, som rådgivning og formidling av tjenester som er bedre for miljøet, alltid i tråd med våre kjerneverdier Ansvarsfull, nyskapende og raus

Les gjerne mer på www.lesstrash.no

Kontaktperson

Daglig leder: Mette Kjærbo Mobil: 958 06 642 E-post: [email protected]